30 AUGUSTUS 2016 | DISCIPLINE tentoonstellingen | TAGS nieuw identiteit branding merk 

Pronk merk-baar beter!


30 / 08 / 2016
Rotterdam

Pronk gaat vooruit. We blijven bevlogen ontwerpers, met een fascinatie voor goede verhalen en een drang om ze beleefbaar te maken. Maar we realiseren ons ook dat het belang van merkontwikkeling toeneemt en dit goede context biedt voor de belevingen die we ontwerpen.

Daarom versterkt Pronk zich met Twan Minten. Twan is een art director & ontwerper die zijn sporen heeft verdiend bij bekende bureau's als Studio Dumbar en Fabrique. Hij bouwde aan merken variërend van grote corporates tot retailers en not-for-profit organisaties. Bijvoorbeeld KPN, Essent, RTL Z, TEFAF, Giant Bicycles en Reinier de Graaf gasthuis. Vanuit die projecten en een studie brandmanagement aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft hij zich ontwikkeld tot een echte merkdenker.

Branding had altijd al de aandacht bij Pronk, maar met de komst van Twan krijgt dit onderwerp het gewicht dat het nodig heeft. Zo versterken we onze diensten: ontwerp, inhoud, proces en identiteit en kunnen we een breder scala aan klanten beter bedienen. Daarnaast is Twan ook gewoon een fijne vent die graag een keer op de koffie komt voor een goed gesprek over wat dat 'on-brand' nou eigenlijk betekent en waarom een mens meer dan 100 vintage stoelen wil bezitten. Stuur hem een berichtje op twan@pronkstudio.nl of bel hem bij Pronk op 010 767 0120 of direct via 06 25 28 83 89.