Kijk binnen bij Keijsers interiors


01 / 12 / 2016
Venray

Toen vijf jaar geleden de activiteiten van Keijsers en Lundiform werden geïntegreerd werd besloten om de namen en logo’s van beide bedrijven te combineren. Toch merkten ze dat dit voor hun klanten niet helder was. Zij spraken van Keijsers of Lundiform. Er ontstond een behoefte aan helderheid. Schoon schip maken zonder het waardevolle verleden weg te gooien. Met die vraag werd Pronk bij het proces betrokken. Aan de hand van een aantal merksessies kwamen we tot de merkessentie. Van daar uit ontwikkelden we een nieuw logo, een frisse nieuwe beeldtaal en maakten we een film; Een dag in het leven van Keijsers. Neem alvast een kijkje op de 'sneak preview' website www.keijsersinteriors.com i.s.m. elfgraden en LRinternet

29 OKTOBER 2015 | DISCIPLINE grafisch | TAGS onderwijs máximaal 

Máximaal onderwijs


29 / 10 / 2015
Rotterdam

Deze week was de oficiële opening van Máximaal. Máximaal combineert reguliere kinderopvang en kinderopvang met een plus met onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen en jongeren. Met dagbesteding voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Hiervoor is een zeer bijzonder gebouw ontworpen door Simone Drost. Wij mochten het logo en een deel van de bewegwijzering verzorgen.

11 JUNI 2014 | DISCIPLINE grafisch | TAGS

Pronk wordt vijf


11 / 06 / 2014
Rotterdam

Op 1 juli 2009 startten we Pronk. Vanuit een gezamenlijke ambitie en met een vaag plan; Met leuke mensen mooie dingen maken voor bijzondere opdrachtgevers. Nu, bijna vijf jaar later, doen we dat nog steeds, maar weten we wel veel beter waar we goed in zijn en waar we samen naar op weg zijn. Samen met vrienden, familie, opdrachtgevers en partners beginnen we vol energie en nieuwe plannen aan de komende vijf jaar. Natuurlijk gaan we dit vieren. Mocht je nou niet uitgenodigd zijn en er toch heel graag bij willen zijn, stuur dan even een mailtje.

23 MEI 2013 | DISCIPLINE grafisch | TAGS

Zwemmen in de Maas


23 / 05 / 2013
Rotterdam

In Rotterdam kunnen bewoners, al weer voor het tweede jaar, kiezen voor een stadsinititief. Als rotterdams bureau dragen we graag bij aan de culturele ontwikkelingen in de stad. Pronk steunt hierin de Urban Hotspring, het plan voor een verantwoord stadszwembad in de Maas, met de aankleding van het campagne hoofdkwartier in het centrum van de stad. Met dit initiatief creëert Rotterdam niet alleen een nieuwe verbinding met het water, een plek om te bewegen, maar ook een nieuw icoon voor de stad. Stemmen kan van 23 mei tot 1 juni 2013

Wat is eigenlijk een mode-ontwerper?


22 / 02 / 2013
Rotterdam

In samenwerking met Annemarie Mosterd ontwierpen we de Kijk & Doe tocht voor kinderen van zes tot twaalf jaar bij de tentoonstelling van Jean Paul Gaultier in de kunsthal. Lekker vol met allerlei illustraties, want een tekening doet tekenen. Aan de hand van vragen en opdrachten dagen we ze uit om beter te kijken naar de prachtige creaties en misschien ook wel zelf te gaan ontwerpen.

14 JANUARI 2013 | DISCIPLINE grafisch | TAGS affiche website nieuwsbericht 

Happy New Year, Happy New Home


14 / 01 / 2013
Rotterdam

Wij zijn het nieuwe jaar alvast van start gegaan met twee zelf geïnitieerde projecten, waarover u snel meer gaat horen, en een nieuwe website. Ter gelegenheid hiervan hebben we een affiche laten drukken van een aantal projecten uit tweeduizendentwaalf in een gelimiteerde oplage die we naar onze klanten en partners hebben gestuurd. Ook één ontvangen? Stuur een mailtje!