15 SEPTEMBER 2014 | DISCIPLINE interieur | TAGS inkom fomu antwerpen interieur tentoonstelling fotografie 

Welkom in de inkom!


15 / 09 / 2014
Antwerpen

De opening is alweer enige tijd geleden, maar we zijn er zo trots op dat we het graag nog een keer onder de aandacht brengen. Bij het FotoMuseum in Antwerpen wonnen we eerder dit jaar de pitch voor de vernieuwde inkomhal. De uitdaging was om een nieuwe invulling te geven aan een bestaande ruimte passend bij de recent opgeknapte winkel. In nauwe samenwerking met het FoMu ontwikkelde we een meubel waar je op verschillende manieren aan kan zitten en extra informatie op kunt doen over de lopende tentoonstellingen. Het meubel is zo de perfecte start voor ieder bezoek. Meer over dit project hier.

09 JULI 2014 | DISCIPLINE interieur | TAGS jaar vijf pizza feestje pronk 

Pronk werd vijf


09 / 07 / 2014
Rotterdam

Afgelopen vrijdag vierden we onze verjaardag. Voor die gelegenheid hadden we iedereen waar we mee en voor gewerkt hebben uitgenodigd; En dat hebben we geweten. Zesendertig flessen prosecco, dertig flessen wijn, vijftig liter bier en tachtig pizza's verder kijken we terug op een zeer geslaagd feestje. Iedereen bedankt voor alle leuke cadeau's en attenties. We voelden ons echt helemaal jarig. Fotografie Aad Hoogendoorn. Vind en tag jezelf op facebook

18 MAART 2014 | DISCIPLINE interieur | TAGS

Sleutelmoment


18 / 03 / 2014
Rotterdam

Op vrijdag 7 maart kregen we de sleutels van onze nieuwe werkplek. Na zo'n vier en half jaar aan de Heemraadssingel waren we op zoek naar iets meer 'Rauw Rotterdams' en iets minder 'Chique op stand'. Vanaf 1 mei zitten we dan ook aan de Lloydstraat in de creatieve hotspot die het 25KV gebouw heet. Een voormalig schakelstation uit 1959 op steenworp afstand van de maas. Rotterdamser wordt het niet. Hierover binnenkort meer.

04 APRIL 2013 | DISCIPLINE interieur | TAGS interactie interieur grafisch ruimtelijk 

Van idee naar entree


04 / 04 / 2013
Utrecht

Vorig jaar wonnen we de pitch voor een communicatief entreeobject in de entrees van de twaalf hoofdvestigingen van Rijkswaterstaat. Een plek waar je, in de paar minuten dat je wacht, iets kan bekijken, even zit, iets kan opsteken of iets opzoeken. Nu, bijna een jaar later, staat het eerste entreeobject te pronken in Westraven de hoofdvestiging van Rijkswaterstaat in Utrecht. Binnen een jaar gingen we van idee naar ontwerp en van maquette via prototype naar constructie. Op naar de volgende elf. Meer over dit project hier

07 NOVEMBER 2012 | DISCIPLINE interieur | TAGS lelystad rijkswaterstaat ijsfontein fabrique eerste.steen 

Z.K.H Willem Alexander hanteert de kitspuit


07 / 11 / 2012
Lelystad

Willem Alexander opende samen met de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen, het nieuwe Watermanagement Centrum In Lelystad. Dit deed hij door een 'eerste' steen te leggen op het speciaal door Pronk ontworpen meubel.

meer over dit project hier