Wij zijn Pronk


Ontmoet de ontwerpers

Wij houden van geweldige verhalen. We zijn altijd op zoek naar de beste manier om ze te vertellen. Hoe kunnen we de mensen raken die ze horen, zien en aanraken? We werken samen en betrekken specialisten waar nodig. Samen schaven we aan de perfecte verhaallijn. We dompelen onszelf helemaal onder in de wereld van onze klanten om er achter te komen wat hen drijft en inspireert. We zijn nieuwsgierig en leergierig en altijd weer verbaasd over de wereld die we vinden. Wij houden ervan om ons eigen enthousiasme om te zetten in een unieke meeslepende ervaringen. Wij zijn Pronk.

Dick Heijdra


doorgewinterd / oog voor detail connaisseur / visionair / sailor
Rotterdam 01 / 09 / 1957

Opgeleid in Rotterdam als Interieur ontwerper liep hij stage bij Patrick Mellet in Parijs. Hij is opgegroeid in de vrachtwagengarage van zijn vader met een aangeboren interesse in techniek. Heeft u vragen over de interne werking van een verbrandingsmotor of de specifieke techniek achter een racezeil… Stel ze aan Dick.

Stuur Dick een bericht

Wendy Rameckers


aanjager / criticaster / retailspecialist / levensgenieter / cyclist
Venray 03 / 10 / 1979

Wendy is opgeleid aan de Willem de Kooning academie als Interieur Ontwerper. Daarna volgde ze de opleiding Master of Interior Architecture & Retail Design aan het Piet Zwart Instituut. Maar wat veel mensen niet weten is dat Wendy ook gediplomeerd Meesterschilder is.

Stuur Wendy een bericht

Niels van Ommeren


realist / typograaf / concepter / gitarist
Amsterdam 06 / 10 / 1973

Niels heeft grafisch ontwerpen gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam gevolgd door een Master opleiding aan de St. Joost in Breda. Naast muziek, gitaren en alles wat daar bij hoort heeft hij een passie voor (warmwater)duiken en heeft hij als specialty onderwater fotografie.

Stuur Niels een bericht

Twan Minten


merkdenker / concepter / opportunist / woonstilist
Tegelen 17 / 01 / 1975

Twan heeft grafisch ontwerpen gestudeerd aan de St. Joost Academie in Breda. Daarnaast heeft hij een Brandmanagement studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn achtergrond in Communicatie en Branding heeft hem gevormd tot een echte merkdenker. Vintage stoelen zijn een inspiratiebron voor hem. Een mooi gemaakte stoel met aandacht voor design en materiaal is tijdloos. Kom eens kijken bij Pronk. Er staat altijd wel een bijzonder stoeltje.

Stuur Twan een bericht

Anke van Boord


doordenker / stijlvol / bevlogen / roadrunner
Rhenen 07 / 07 / 1988

Anke heeft Interieur ontwerpen gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Naast een interesse in design weet ze ook veel van mode en styling. Ooit een echte Couch Potato maar nu ze kan ze opscheppen over die keer dat ze de marathon liep.

Stuur Anke een bericht

Esmée Steur


volhouder / doorpakker / typograaf / ondernemer
Soest 03 / 09 / 1982

Esmée heeft grafisch ontwerpen gestudeerd aan de Artez Academie in Arnhem. Naast haar werk bij Pronk heeft ze ook nog een eigen bedrijf 1001lichtjes. Daar biedt ze bijzondere producten en diensten aan rondom sterven, afscheid en alles wat daarmee te maken heeft.

Stuur Esmée een bericht

Nadia Troeman


fixer / doorvrager / onderzoeker / hardloper
Brunei 18 / 12 / 1982

Nadia studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na korte uitwisselingen met academies in Barcelona en California besloot ze zich specialiseren in het doen van onderzoek en het vergaren en maken van inhoud. Na haar studie volgde ze nog een Master opleiding aan het Saint Martins College in Londen. Nadia is een echte fixer: Dus een bijzondere fotoshoot of een flashmob? Nadia krijgt het voor elkaar!

Stuur Nadia een bericht

Renée de Ruiter


enthousiasteling / gründlich / bevlogen muziekliefhebber
Amsterdam 20 / 02 / 1991

Renée liep stage bij Pronk en is onlangs met geweldige cijfers afgestudeerd als interieur ontwerper aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Voor haar eindexamen deed ze een onderzoek naar de inrichting van scholen en het effect dat deze hebben op de leerprestaties. Als antwoord ontwikkelde ze een modulaire inrichting die perfect aansluit op moderne ideeën over educatie.

Stuur Renée een bericht

Vacatures & Stage

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je CV en portfolio hier naar toe.

Pronk is altijd op zoek naar ondernemende en eigenzinnige stagiaires die minimaal 3 maanden ons team willen versterken. Belangstelling? Stuur dan je CV en portfolio hier naar toe.

Geschiedenis


Een jong bureau met veel ervaring

De partners in Pronk ontmoetten elkaar bij ZEE - grafisch en architectonisch ontwerpen en na verschillende omzwervingen vonden ze elkaar weer bij Pronk. Een deel van het werk dat op deze site staat is dan ook gemaakt in de periode 2001 - 2008 onder de naam ZEE - grafisch en architectonisch ontwerpen.

Onze top tien ingrediënten…


…voor een succesvolle ervaring.

We hebben recent een nieuw boekje uitgebracht met daarin onze 'Top tien ingrediënten voor een succesvolle ervaring'. Aan de hand van recente projecten vertellen onze chefs welke ingrediënten onmisbaar zijn voor een succesvolle ervaring. Daarbij hoort ook ons 'Pronkvaatje' een uniek speldje gemaakt in kleine oplage. Ook zo'n boekje en speldje ontvangen? Stuur ons een bericht waarin je verteld waarom je wel wat keukengeheimen kan gebruiken en we sturen ze je toe.

Het boekje is ontworpen door Pronk en geschreven door de onvolprezen Neil Cubley.